Levoni – Salame TARTUFO

Az szarvasgombás ízű és finoman fűszeres.Közepesre darált sovány húsból készül.
Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kép nagyítása

Levoni – Salame Milano

Apróra szeműre darált minőségi Olasz sertés húsból készűl. Válogatott húsokból készűlt érlelt szalámi
Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kép nagyítása

Olasz vaj

Friss pasztőrizált alpesi tejből készült krémes vaj. A Brazzale család, az Alpilatte termékek előállítója, a 18. század vége óta készíti magas minőségű tejtermékeit. Az egyik legrégibbi olasz sajt-, vaj- és tejszínkészítő cégről van szó, mely több mint 7 generáció óta folytatja eme remek hagyományt.

Kép nagyítása

Prágai sonka (Prager Schinken)

Prágai sonka.Enyhén füstőlt főtt sonka.

• magas fehérje tartalom
• gluténmentes
• hozzáadott ízfokozók nélkül

Kép nagyítása

Olasz Parmezán sajt

Olasz Parmezán sajt

Kép nagyítása

Levoni – Salame Ventricina

Pikánsan csípős nagy szeműre darált minőségi Olasz sertés húsból készűl. A húst és a szalonnát kézzel kockázzák bele.
Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kép nagyítása

Levoni – Pancetta

Kockázott Olasz füstőlt szalonna. Minőségi alapanyagból!

Kép nagyítása

Mortodella

A mortodella Bolognai felvágott specialitás. Pisztáciával és szemes fekete borssal. Kiváló minőségű Villani termék könnyű lágy ízű.

 

Kép nagyítása
Az itáliai sonkakészítésre vonatkozó legkorábbi bizonyíték a Római Köztársaság idejéből maradt fenn. A mai olasz és európai uniós szabályozás védett földrajzi árujelzőt használ sok különböző itáliai sonkára, amelyek készítési módját és honossági helyét is megszabják.

Olasz disznósajt (Coppa di Testa)

Sóval és borssal fűszerezett disznósajt zsákba töltve. A hozzávalókat 90° C-on főzik, majd kézzel aprítják össze. Nem füstőlt.
Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kép nagyítása